POCHODNĚ
POCHODNĚ
Dnes vzplála pochodeň
S číslovkou jedna
Šestnáctý byl to den
Uprostřed ledna
Národe český probuď se vstaň
Jan Palach za tebe zaplatil daň
Dnes vzplála pochodeň
S číslovkou dvě
Od pohřbu měsíc jen
Na Olšanském hřbitově
Národe český probuď se vstaň
Jan Zajíc za tebe zaplatil daň
Publikoval(a):
valachia, 16.8.2021