KOLOBĚH
KOLOBĚH
Vrhli se po hlavě
Ze střechy dolů
Možná až nezdravě
Hlavně že spolu
Dříve než dopadli
Roztáhli křídla
Zobákem popadli
Kousíček jídla
A letěli zpět
Aby zas mohli
Vrhnout se po hlavě
Ze střechy dolů
Možná až nezdravě
Hlavně že spolu
V básničce bez konce
Koloběh života
Krmící důchodce
Ptáci a samota
Publikoval(a):
valachia, 14.8.2021