Most zázraků
Most zázraků
Tam za přechodů
v temnou hru stínů
šla jsem
roztraná děsem
Děsem z vlastních řad
po přechodu
přes cestu
co nutí
umírat
však
nejasný byl kat
a tak
přechod
dobrými byl
požehnám
abych
šla a žila
cestu v širou dál
pohádek osud
zazpíval
slyším tu hru snů
a jsem dál
A přechod temný
v duze štěstí
vzplál
a most z duhy
ku zrodu
mi osud zanechal
Šla jsem krásou
dál
krásou zázraků
tím mostem
nadějí a snů
Smrt a ticho
co se nabízelo
mě živou zanechalo
a proto žiji
v ráno
a toužím ráno
vstát
dál žít a klopítat
Citím
tepu
rostu
pro tu duhu snů
krásnýh her a zázraků
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.8.2021