Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kam pegasové doletí

Kam pegasové doletí

Tam, kam pegasové doletí
a
zemřou v zápětí

Za mlhou
jsou ukrytí
mrtví pegasové
a děsy tví

Do noci
křídla z jiné
říše
ponesou
duši vábivou

A děs v očích
se neskrývá
když
pegas umírá

Tam za noci
za svitu
hvězd
letí sny
na křídlech
a ke mě chtějí
se snést

Tam kde pegasové
žijí a v očích
se sny dějí
za záře hvězd

Dýchá mocná
síla
v hloubi vesmíru
duši pohostila
Publikoval(a): kopretina7777, 5.8.2021
Přečteno (56x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti