ŠMÍRÁK
ŠMÍRÁK
Každý den je stále stejný
Všechny jako přes kopírák
Tvůj život je beznadějný
A v protějším okně šmírák
Maskovaný za kytkami
Možná je to dobrý známý
Nebo jenom cizí pán
Opuštěný nepozván
Každý den je stále stejný...
Publikoval(a):
valachia, 4.8.2021