Sny
Sny
Sny chtěly
uhynout v davu
a ty
stále věříš
v mou
snivou hlavu
A mě unáší
řeky proud
k suchým místům
v davu
Chci na loďce
suché plout
k těm cílům
straceným v davu
Já snící
na křídlech motýlů
v ulicích
rozplynu se
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.8.2021