VNOUČATA
VNOUČATA
Na půdě mám svého koně
Ze dřeva a houpe se
Přichystaný je tu pro ně
Jednou za čas koupe se
Jako já
Na půdě mám svého koně
Nikdo ho však nesedlá
Bílá krajka na zácloně
Mezitím už zešedla
Jako já
Na půdě mám svého koně
Vnoučata zas nepřišla...
Publikoval(a):
valachia, 30.7.2021