STEZKA
STEZKA
Po půlnoční bouřce snad bude hezky
V nasáklé půdě otisky tlap
Právě ses dostal do Medvědí stezky
Buď to jsi blázen anebo chlap
Silný i statný jako kmen stromu
S kořeny v zemi už stovky let
Jinak se stěží dostaneš domů
A živý byl jsi tu naposled
Po půlnoční bouřce snad bude hezky...
Publikoval(a):
valachia, 29.7.2021