Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LYSÁ HORA

LYSÁ HORA

Tyčící se jako falus
Je beskydský Everest
Spousta stromů samá haluz
Šutry v zemi v každé z cest

Které vedou na vrchol
Nepodceňuj sílu hor
Ať tam není další kříž
Jak se chovat teď už víš

Na paměti ještě měj
Neriskuj a pomáhej
Publikoval(a): valachia, 28.7.2021
Přečteno (35x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Jikra, Do-sna, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti