Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konec světa

Konec světa

Marek Chlubna Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jde o pesimické dílo, kvůli dění kolem konce světa a katastrofách...

Přemýšlím tak o světě,
o té naší planetě.
Májové možná pravdu mají,
přírodní živly si s námi hrají.

Japonsko toho důkazem,
obavám se toho, aby takhle nedopadla celá zem.
Rok 2012 má být osudný čas,
tam prý zahyne každý z nás.

Každá duše, každý tvor,
bude to horší nežli mor.
Publikoval(a): Marek Chlubna, 6.4.2011
Přečteno (216x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti