KOSTLIVEC
KOSTLIVEC
Ve skříni kostlivec namísto šatů
Třináctou komnatu otevřel čas
Tvůj život lano s párem akrobatů
Jen do té doby než někdo zhas
Ve skříni kostlivec namísto šatů
Donaha svlečená pravda i lež
A ženský pláč křik jak u psychopatů
Tady máš kufry vypadni běž
Ve skříni kostlivec namísto šatů
Před chvílí právě zlomil ti vaz
Marné jsou tvé řeči diplomatů
Po letech samotem opět jsi zas
Publikoval(a):
valachia, 27.7.2021