Glória, pánové
Glória, pánové
Hrdličky potichu
na větvi - vrkú vrkú -
čekejte bez zájmu
na příchod stepních vlků.
Glória, pánové,
vykřičte plíce z krků!
Oslavte popelem,
že žár je na úprku.
Šakali smějí se.
Myslí si, že mě znají.
Když jim dám kotletu,
k smrti se uslintají.
Glória, pánové,
i každý z vás se nají!
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 26.7.2021