Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

František Nedvěd

František Nedvěd

mys Básně » o Lidech

Anotace: další smutná zpráva

Posílám zprávu do nebe,
že už není mezi námi
posílám zprávu do nebe o Františku Nedvědovi.

Do poslední chvíle
snažil se zpívat a hrát,
měl obrovskou vůli
se s osudem prát.

Asi si za to mohl
i tak trochu sám,(kouření)
přesto bude chybět
kolegům fanouškům nám.

Posílám zprávu do nebe,
už naživo neuslyšíme
Kočovní herce.

Posílám zprávu do nebe,
věřit se mi tomu nechce.

Už s bráchou si bohužel nezazpívá
je to velká škoda,
mám ráda jejich písničky
mám je ráda oba.

Posílám zprávu do nebe,
těm co už nejsou mezi námi
brzy se s ním setkáte
určitě zazpívá si tam
nahoře s vámi.
Stánky, Valčíček nebo Ptáčata,
snad bude mu mezi známými dobře.

Loučíme se.
Odešla folková legenda.
Publikoval(a): mys, 20.7.2021
Přečteno (51x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti