Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komu píšeš?

Komu píšeš?

Tomu, kdo nad námi,
jako díkuvzdání.
I se vzpomínkami,
na splněná přání.

Také za dar víry,
a očekávání.
Darované míry,
za radost i lkání.

Za naději, touhu,
myšlenku a city.
Upínání k bohu,
fantazii, mýty.

Za sílu opory,
směrování k cíli.
Podporu na vzdory,
úzkostlivé chvíli.
Publikoval(a): Litarts, 19.7.2021
Přečteno (71x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys, Květka Š., C.I.F, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 11:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 23 stránek.
roboti