TÁTA
TÁTA
Milovat anděla
To není fér
Tohle se nedělá
Řekl mi lucifer
Milovat anděla
Ten patří na nebe
Vím že jsi dospělá
Přesto mám pro tebe
Jiného ženicha
S kopytem s ocasem
Prorostlý chlupy
Zvykneš si po čase
Na čerta do chalupy
Milovat anděla
To není fér
Tohle se nedělá
Řekl mi lucifer
Táta...
Publikoval(a):
valachia, 18.7.2021