Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ARCHA

ARCHA

V přístavu kotví obrovská loď
Vezmi své děti i svoji choť
Vyber si kajutu kde budeš spát
Cesta je daleká na každý pád

V přístavu kotví obrovská loď
Plná je dávno až k prasknutí
Kapitán Noe zároveň lodivod
Teď právě dal pokyn k vyplutí

Z paluby kde

Z každého druhu jen jeden pár
Pro nový život a žádný svár

Hladina moře je stále výš
Potopa blíží se uvidíš
Co stvořil Bůh - patriarcha
Když z přístavu odplula ARCHA
Publikoval(a): valachia, 17.7.2021
Přečteno (24x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, Mirastus, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti