Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEDĚLE

NEDĚLE

Schováváš se ve tmě v rohu
Sotvaže tě najde čert
Ty ostravský neznabohu
Tohle to už není žert

Nehraj si na permoníka
Z černé díry hybaj ven
Ať pán farář nenaříká
Že zas nejsi přítomen

Na mši v jeho kostele
Zvláště když je neděle
Publikoval(a): valachia, 16.7.2021
Přečteno (32x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Jikra, Mirastus, C.I.F

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti