Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlažební kostka

Dlažební kostka

DLAŽEBNÍ KOSTKA

Omšelá dlažební krychle
sviští si prostorem rychle.

Míří do davu,
trefí snad hlavu...

Dostane trvalou, ježka?
Je cílem háro či pleška?

Budou tam asi
od krve vlasy...

Temeno, týl nebo čelo
prasknout by pod kostkou mělo.

Mží jenom trochu
na lid a sochu...
Publikoval(a): Zimbabwe, 10.7.2021
Přečteno (133x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti