Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VELEBNÍČEK

VELEBNÍČEK

Andělé bosí
Po kapkách nosí
Krůpěje slz

Odkud se berou
Z očí se derou
Všem lidem skrz

Jejich přivřená víčka

Andělé bosí
Po kapkách nosí
Bolest a žal

Poslové nebe
Vezmou i tebe
Co bude dál

Nic

Jen kostelní zvony
Pak rozezní tóny
Až vzbudí velebníčka
Publikoval(a): valachia, 4.7.2021
Přečteno (26x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, Jikra, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti