Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vesmírné jednohubky

Vesmírné jednohubky

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Tak přidávám pár miniaturek z kosmu pro pobavení.

Po procházce na Marsu
zamířím vždy do špajzu
dám si bůček z tuby
ušetřím tak zuby

Nesnáším stav beztíže
musím honit talíře
je to kosmu prokletí
když vám jídlo uletí

Dlouho já jsem hledal dceru
fláká se na Jupiteru
pak mi řekla švagrová
na Mars že jí zavolá
Publikoval(a): Psavec, 25.6.2021
Přečteno (87x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, C.I.F, Květka Š., Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti