Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křiklavá

Křiklavá

S city svými zvětralými,
hádali se převelice.
Dříve si líbali líce,
dnes již jen s pohledy zlými.

Jak tak poznali se více,
přibylo i střetů jejich.
Také pláče, utichl smích,
když bránili své pozice.

A krize spěla k vrcholu,
z lásky tak kdysi veliké.
Úsměvy končící vzlykem,
v lítosti, trápení, bolu.

Rozešli se, každý jinam,
snad poučeni životem.
Již i s otupeným hrotem,
hledající hlubší význam.
Publikoval(a): Litarts, 25.6.2021
Přečteno (76x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, kopretina7777, Květka Š., Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti