**Zalévání
**Zalévání
~~~~~
Kytička
Teď vezmeme si konvičku
zalijeme kytičku,
v kuchyni i v pokoji
ať se kytky napijí.
My už žízeň nemáme
jenom se zelenáme
čekáme až z poupátek
rozvine se náš kvítek.
Každá kytka v květináči
volá,
vodu né,to stačí,
plavat přece neumíme
ách jo,my se asi utopíme.
Žbluňk.
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 23.6.2021