Uprostřed
Uprostřed
V natažené dlani,
světlo se mi chvěje.
,,Nešehejte na ni"
první střípek děje.
Pistole opouští kapsu,
nůž vskakuje do ruky.
,,Dej mi poslední pusu
a dej pozor na kluky."
Pistole střílí
a nůž seká.
Pneumatiky kvílí
a krev vytéká.
Pro jednu tašku
zemřel tu sám.
,,Podej mi flašku,
víc už nemám."
Publikoval(a):
eurius, 19.6.2021