Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TŘI OŘÍŠKY

TŘI OŘÍŠKY

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: vzpomínka

Méně slov je někdy více
Černá stuha od kytice
V levé části "Vzpomínáme"
V pravé od těch které známe

Méně slov je někdy více
Zapálená bílá svíce
Její parte bolest v duši
Tři oříšky pro Libuši

Méně slov je někdy více...
Publikoval(a): valachia, 19.6.2021
Přečteno (42x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MaCH007, Do-sna, Jikra, Hedullinn, Marcone, C.I.F, Klarineb, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti