Drobky
Drobky
Jen v tichu, hluku,
a hluku ticha,
vidět záruku.
Co život nese,
vše i míchá se,
zraje, pospíchá.
A rozplyne se,
v ticho či hluk,
také bez záruk.
Něco zůstává,
svou stopou vzdoru.
Znamením práva,
na podporu.
Publikoval(a):
Litarts, 13.6.2021