Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šnek cestovatel

Šnek cestovatel

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Na zahrádce jsem uviděl šneka a tohle z toho vzniklo.

Vydal se šnek do světa,
domek s sebou veze,
tenhle malý popleta,
po mapě teď leze.

Zdolal moře, pohoří,
všechno zvládá lehce,
steskem náhle ochoří,
toulat se už nechce.

Když se vrátil na louku,
vypráví co zažil,
hrdinou je palouku,
že se tolik snažil.
Publikoval(a): Psavec, 13.6.2021
Přečteno (141x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, C.I.F

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti