Zámek z ledu
Zámek z ledu
Prázdné oči
s tebou se loučí
nejsme sestry labutí
srdce z hrudi
vyskočí
Nejsme sestry
sme si cizí
bolest mě trhá
muka
muka
Snít sny
že sestro
ruku podáš
povzbudíš
pohladíš mé trosky
co z života
zbyly
Marně čekám
sestru neznám
je tak cizí
ve tmě ji volám
Bolím
sténám
jsme si cizí
cizí celým životem
Cizí
a to bolí
vztahy jsou vrazi
Zamrzlé tvé srdce
líbám z dálky lehce
jsi
křištálový zámek
socha ledová
sestra ta mě
řetězy mrazu
oková
Řeřetezce bolesti
drží
mé údy
bolí
tvé králoství
ku mě
ledové
neživé
A mrazí mě tvůj
pohled v dáli
mě patří
a tak
chladí
nepohladí
Nejsme sestry
nejsme sestry labutí
byly to jen sny
Sestřičko
mám prazné oči
vše co zbylo
vše co mám
když
srdce tvé hledám
Publikoval(a):
kopretina7777, 13.6.2021