Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moře a bouře

Moře a bouře

Litarts Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Ale ne až tak.

Plují lodi oceánem,
nad nimi i letí ptáci.
Mlhou svítá klidným ránem,
námořníci ve své práci.

Nad nimi též bílé linky,
letadel se křižujících.
Kam že letí, není zmínky,
přesné trasy pilujících.

Však zpátky zase do moře,
co se to tam jenom děje.
Žralok vlny ploutví oře,
nad hlavou se racek směje.

Lodi se tu kolébají,
v mocných vlnách oceánu.
Námořníci holedbají,
a netuší, že půjdou ke dnu.

Vítr sílí hurikánu,
a jednu z nich si vybírá.
Kapitán se budí k ránu,
ze zlého snu tak probírá.
Publikoval(a): Litarts, 12.6.2021
Přečteno (112x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 11:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 20 stránek.
roboti