Popelka
Popelka
Anotace: Libuška Šafránková
Zemřela holka , žena , paní ,
jen filmové role zůstanou tu po ní.
Zemřela Popelka, Barunka, maminka z Obecné školy,
přichází smutek srdíčko z toho bolí.
Zemřela hodná, milá, usměvavá dáma,
teď už jen v televizi uvidíme
jaký měla talent, jaká byla skvělá.
Publikoval(a):
mys, 9.6.2021