Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedním dechem v ráji

Jedním dechem v ráji

Že už naše činy
neletí
padají do propadliny
zemřou v zápětí

A plá orchidej
hasne v beznaději
dobré skutky
umírají
výkřiky smíchu
jenž
nebyl ku prospěchu
do uší se draly
duši roztrhaly

Za ruku vemu
tu paní pampelišku
jenž jí chmíří
vlasy čepíří
a povím

že její jmění
se rozchumelí
a zůstane
s mým dechem
v ráji
Publikoval(a): kopretina7777, 8.6.2021
Přečteno (35x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti