KLAVÍR
KLAVÍR
Den je dneska uplakaný
Jako dítě co má hlad
V hlavě střádám tajné plány
Na milostný prstoklad
Den je dneska uplakaný
Nakrmme to dítě hned
Ač
V koutě klavír oprýskaný
Tebe nechám rozeznět
Den je zase usměvavý...
Publikoval(a):
valachia, 7.6.2021