Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odrazy v zrcadle

Odrazy v zrcadle

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Jak působím na okolí?

Pro to světlo
v zrcadle
co odráží se
marně
v lidech hledám

Pro světlo
duše
jenž hledám
mou duši
v tobě
vpletenou

Do kosti vpálená
osudu vřetena
jenž
čas namotá
umocní
a zanechá
jsem v lidech
odražená
obepnutá
utažená
avšak jak v zrcadle
odrážím se
jak nastaviti sobě
zrcadlo

Vřeteno odrazů
se točí
kde
zkončí
zda cestu zrcadla
dokonám
časem
poví duše má
Publikoval(a): kopretina7777, 5.6.2021
Přečteno (33x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti