Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZÁVĚŤ

ZÁVĚŤ

Neumírej bez závěti
Máš-li ženu k tomu děti
Milenku či levobočky
Ze zvířat psy nebo kočky

Neumírej bez závěti
Vždyť tě každý prokleje
Na tvém hrobě ani květy
Zpustne jako koleje

Tam na opuštěné trati
Kam se vlaky nenavrátí
Publikoval(a): valachia, 5.6.2021
Přečteno (25x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, C.I.F, Jikra, Mirastus, kopretina7777

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti