Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ruměnka

Ruměnka

Killerka. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Moje životní chyba

Zbyl mi jen tenhle svět,
má bolest,slzy a to co mě mrzí.
Nemohu si nikdy odpustit,
že dokázala jsem tě i když jen na okamžik,
opustit.
Je to jen má chyba že jsi se mi ztratila.
Koupu se v slzách a drtím si prsty,
byla jsi tak nevinná a tolik jsi trpěla.
Tak moc se mi po tobě stýská,
byla jsi má rumová princezna,
mému srdci nejvíc blízká.
Publikoval(a): Killerka., 5.6.2021
Přečteno (41x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Marcone

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 16:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti