**Když ti
**Když ti
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Když ti ve dvaceti
zdraví neslouží
a za další desítku let
se ani chytrost
nějak neblíží
ve čtyřicítce bohatství
taky žádné nečekáš
co do šedesátky
se neobjeví
v osmdesátce už nezískáš
ale bude ti to fuk
a konečně ti bude hej.
Teď se aspoň usmívej.
____
Publikoval(a):
Květka Š., 28.5.2021