Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sMÍŘENÁ

sMÍŘENÁ

Tak už jseš smířená,
holčičko probraná.
od zvěře ožraná
a láskou zničená.
Vždy bylas ta ledová,
chladná jak noc lednová.
Teď připustila sis city,
A jsi z toho celkem v píči.
Přitom moc dobře si věděla,
do čeho ses to pustila.
Nikdy jsi ho vlastně neměla,
byla jsi jen další hloupá nevěra...
Publikoval(a): Annn, 27.5.2021
Přečteno (30x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, kopretina7777, Psavec, Klarineb, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti