Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fiasko

Fiasko

FIASKO


Umluvit ho zkouší, 
snad tu brání tajná clona. 
Sílu má jen mouší, 
měl by však mít vůli slona. 


Co se děje s časem?!?
Zas před šestou třicet minut! 
Co s tím mrtvým masem? 
Dnes je nějak divně svinut. 


Tak snad něco svede, 
pomůže té chcíplé kobře 
opět spatřit nebe 
prášek zbarven sytě modře.
Publikoval(a): Zimbabwe, 27.5.2021
Přečteno (239x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Klarineb, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 06:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti