Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

3x limerick ze světa

3x limerick ze světa

Psavec Básně » o Sexu

Anotace: Tak přidávám další porci limericků.

Jedna dívka z Tirany
v zimě krmí havrany
matka se s ní hádá
proč má ptáky ráda
tahle slečna z Tirany

Znal jsem dívku z Berlína
na sex byla moc líná
její sestra ale
ta to chtěla stále
žhavá děva z Berlína

Jeden děda z Bělehradu
každý den si holil bradu
babka z toho měla splín
když jí potom holil klín
tenhle děda z Bělehradu
Publikoval(a): Psavec, 24.5.2021
Přečteno (145x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Květka Š., Jikra, Lipová, Marcone, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti