Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmizel!

Zmizel!

A zase jsi zmizel,
zmizel jsi ze dveří.
A zase tak cize,
na mě vždy udeří.

Možná jsem zničená,
uvnitř jsem mrtvola.
Že nejsem tvá vysněná,
říkal jsi mi stále dokola.

Chtěla jsem jen vedět co je to štěstí,
na špatném místě jsem hledala..
Zatim jen znám stěstí v neštěstí,
tak jsem se na všechno vysrala!
Zmizela a byla zmizelá!
Publikoval(a): Annn, 23.5.2021
Přečteno (82x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 14:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti