Ostnatý drát
Ostnatý drát
Anotace: Babička je moc nemocná...84let a dny,jaké bude mít dny,brečím po večerech.Prý se za ni mám modlit, modlím se,jenže...
Stíny v ostnech
do hlubiny
ječí
A vzplanuly
kopretiny
v moři
Ostnatým drátem
zahalena
Do příchuti
oběšenců
dýchám
Drát mi trhá tělo
a červánky
do krve
zamíchám
Život vzplane
ke snu
červánkům
u slunce
Poté
Vyhlížet budu
měsíce
ve tmě
Chladné tělo
bolí
a já
ve tmě umírám
ač měsíc vidím
Méně dá světla
než potřebuji
umírající neoživí
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.5.2021