Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prším

Prším

Kapky život
mlží
prší

Kapky věnují mi
těla průhledná
jsem uhranuta

Vztahuji ruce k nebi
prosím
zachytím kapky
opět s deštěm
životem odteču

Kapky
dech tají
v kalužích stojím
umírám v nebi
kapky toulavé
jsou své
Plynu deštěm
deště se dotýkám
déšť tiše šumí
jako život
a já ho znám

Za deště
život prosím
ať ještě
mě pohostí

Na stole rozkoše
umírají těla

A krůpěje konců
zeleň dusí
Publikoval(a): kopretina7777, 20.5.2021
Přečteno (35x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti