Cítím vesmír (ps. S pokorou)
Cítím vesmír (ps. S pokorou)
Anotace: Ač pokorná, přeci cítím nekonečno možností, nekonečno myšlenek a výher i proher života,velkých divů i směrů a cílů
Cítím tě vesmíre
Citím tě
v celém nekonečnu
světla a tmy
světélkující temnoty
Tiše tepeš
záříš
rosteš
v mé temnotě
vesmírným bodem
v nekonečnu
ukrytém
jako
život a smt
Vesmíre ve mě
kde končíš
kde začínáš
jako duše má
toulavá světem
životem
kde končí duše
kde začíná
A co odevzdám
do bran
světla a tmy?
Publikoval(a):
kopretina7777, 19.5.2021