Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Werde Básně » o Lásce

Anotace: Krásné to bylo.....

Je to jako včera, co spolu naposled jsme byli
Naše srdce touhou po sobě touzili.
My tam jen tak stáli a dívali se na sebe,
A také jsme pohledeli na to krasne nebe.
Nebe bylo krasne jasne,
Drzeli jsme se za ruce sve,
Tv hvězdičky byli tak krasne,
Jako ty ocicka tve.
V průchode jsme měli krasne pocity,
Nikdy jsem se necitila zamilovanější,
Nikdy se nezmeni k tobe me city,
Ty jsi pro mne ten nejuzasnejsi.
Publikoval(a): Werde, 2.4.2011
Přečteno (419x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti