Doutnající sopka
Doutnající sopka
Anotace: Stav kdy bys na jedný straně pohnul veesmírem a na druhý nehnul ani prstem...
Permanentní stav
před výbuchem sopka
moje hlava
rozložená Rubikova kostka.
Erno koukej
můj mozek je hlavolam
kterej nikdo nevyřeší
i Freudovi odolám.
V mysli černý jako vesmír
tápal by i Enstein
jako černá díra
vtáhnul by ho zlej sen.
Jak ve filmu Počátek
už se všechno bortí
mysl temná jako dehet
do noci se hroutí.
Dennodenní úzkosti
rozpoutávaj peklo
chci na konci tunelu
jednou najít světlo.
Chci bejt lepším člověkem
splatit sobě dluhy
marně hledám zlatej hrnec
tam na konci duhy.
Duše tápe v zapomnění
mozek už to vzdal
do věčného zatracení
jsem se odevzdal.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 17.5.2021