Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdy tě nikomu nedám!

Nikdy tě nikomu nedám!

Werde Básně » ?nezařazené?

Anotace: Básnička o tom, jak ho šíleně miluju a nikdy ho nikomu nedam.

Já chci spát, já chci spát
a přitom se tě ptát,
jak moc mě máš rád.

Chybí mi tvůj úsměv roztomilý
a vzdychavý zvěp tvůj,
jak si ke mne hrozně milý,
ty si prostě jen a jen můj !

Ať si nějaká holka něco zkusí
a já tam hned přiletím,
ano okamžitě poletí,
vyjádřím jí, co k Tobě cítím.

Řekla bych jí jen: " Nech ho být!
Jen já už ho můžu mít.
Mé srdce je propojené s tím jeho,
on patří a vždy bude do života mého."

Dodala jsem jen:
"On je můj život.
On je moje láska.
Obuj se dosvých bot,
odejdi a zabouchni za sebou vrátka."

"Už se nikdy nevracej
a ani se neptej,
já ho prostě miluju,
svojí lásku jen cituju"
Publikoval(a): Werde, 2.4.2011
Přečteno (219x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 07:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti