Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kratičká

Kratičká

Má básnička,
nač psát dlouze?
Jako hříčka,
ne, tak z nouze.

Co jí říci,
co jí sdělit?
slovem krycím,
čemu čelit?

I otevřít,
komu oddat?
Okem prozřít,
či se prodat?

Vše je ve hře,
stavem mnohým.
Soulad i pře,
hrající prim.

Zradit sebe,
klamem cizím?
A to nejde,
svým jen, ryzím.
Publikoval(a): Litarts, 16.5.2021
Přečteno (30x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, C.I.F, Bezhlavý rytíř, Hedullinn, kopretina7777, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti