Sklizeň
Sklizeň
Anotace: Ráda sklidím, až mi nastane podzim sklizně...
Rozpáraná davem
do půl zad
přec nebudu umírat
A po silnici
vedoucí do středu Země
běžím
a staříka vidím
jak došel tam kam
chtěl
Čeká mě ještě
kus země
co potřebuji
zorat
snad nebudu
zpátky utíkat
Plahočím se cestami
zorám co je k orání
vše potřebuji
vinnou révou obehnat
ať plodí
ať krásné se rodí
chvíle vinné
a sklizně
k podzimu osudu
to mé přání
osudové
Publikoval(a):
kopretina7777, 13.5.2021