Prach cesty
Prach cesty
Prach z cest
kam jen vedly
či mohly vést
A prach ten
cesty halí
někdy zmokne
někdy pálí
A některé
v hrobě děsí
jaké šli sobě
cesty
Přeji ti klid a mír
až prach
poprosíš v sobě
Ať ten prach
rozhostí
se všude
ať pokory známe
Ten prach na cestách
tam někde kroky mé
do hlubin zavane
a dá nohám
pokoru ke kroku
pokoru k životu
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.5.2021