Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tisíce otázek

Tisíce otázek

wendýsek Básně » o Přátelství

Anotace: snad se bude líbit

Prázdný pokoj, jen čtyři stěny,
všechna světla už byly ztlumeny.
Ve vzduchu visí tisíce otázek,
Proč vše končí, když je teprve začátek?
Proč štěstí otáčí se ke mně zády?
Proč připadá mi, že ztrácím svoje kamarády?
Každou noc o tom všem přemýšlím,
připadá mi , že si vše jen vymýšlím.
Ráno procitám s pocitem,
že vše krásné začíná s novým dnem.
Tak proč se mi nic nedaří ,
když štěstí je cítit v povětří?
Stačí pouhá Tvoje věta,
která smete mně, z tohoto světa.
Ztrácím Tebe a ty ztrácíš mně.
Tak už prosím zamysli se a pochop mně.
Zaslepena láskou ubližuješ okolí,
ani nevidíš jak kamarádku tvou to ubíjí.
Nedovol aby to krásné co kdysi bylo,
opravdu takhle zle dopadlo.
Publikoval(a): wendýsek, 2.4.2011
Přečteno (1123x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti