Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Buňka / Kuňka / Buňka kuňka

Buňka / Kuňka / Buňka kuňka

Malá, maličká,
pro svá psaníčka.
Nechce být větší,
co malou předčí.

Hraje si slovem,
hovoří s bohem.
Vždy i posílen,
a nevydán v plen.

Kuňka

Ta jen tak kuňká,
její je tůňka.
V živé své vodě,
žije ve shodě.

Vylézá na zem,
na zimu rázem.
A tak, tam i tam,
přejme všem kuňkám.

Buňka kuňka

Slovy i žbluňká,
vzniká, uniká.
Hledá si místo,
kde více jisto.
Publikoval(a): Litarts, 9.5.2021
Přečteno (64x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti